www.olivervulovic.com

Ja, generalni inspector kartela nad kartelima

Posle stavljanja pod apsolutnu kontrolu vojske i policije, od strane okupatorskih jurišnika, na red su došle i srpske obaveštajne službe. Posto dosadašnje “transformacije” i”âprerestruktuuiranja” i ostale rabote kojima je pokušavano da se u srpskim vojno-policijskim službama zatre i najmanja klica nacionalnog, to jest, one potpuno prevedu u službe koje će baviti samo zadacima koji su u interesu država sila koje ovim prostorom faktički i vladaju, nisu baš sto od sto uspele jer, hvala Gospodu, ipak se uvek nalazio dovoljan broj ličnosti i u tim denacionalizovanim i rasrbljenim službama, koje su profesionalno i uspešno znale da prepoznaju i opasnosti koje dolaze po srpske nacionalne interese pa su ta saznanja na različite načine stavljale srpskoj javnosti na uvid, pošto su te informacije njihovi šefovi ignorisali. Setimo se samo da su pojedinci iz vojnih obaveštajnih službi na vreme i preko štampe narodu obnarodovali da će u martu 2004-e na Kosmetu doći do napada na Srbe, hapsili visoke DOS-ovce prilikom primopredaje papir-dolari i naravno, zbog toga bili ekspresno smenjivani ili hapšeni. U pripremi je osnivanje KOS-a, koji će (slučajno ili namerno) nositi isto ime kao i nekadašnja časna i vrhunsko profesionalna vojna kontra obaveštajna služba, s'time što će njen sadašnji pun naziv biti kriminalističko obaveštajna služba srpske policije. Njen zadatak bi trebao da bude prikupljanje podataka i borba protiv organizaovanog kriminala, kao “majka” agencija u koju će se slivati podaci iz ostalih obaveštajnih službi koje ova Teritorija kao bajagi ima. U ovoj zamisli i na putu do njene potpune realizacije njeni autori imaju samo jedan problem (ostale nemaju jer će pare dati BND,CIA, Soros, ....) kako sprečiti da u tu novu agenciju nad agencijama nikako ne uđe bilo koje lice koje se iole ne stidi što je Srbin. Boža Prelević, koji već pada u zaborav i pored svih svojih umnih i fizičkih snaga koje je uneo u svoj projekat opanjkavanja vojske, sada usplahireno i prepadnuto govori “značajno je ko je na čelu tih službi i ne bi trebalo dozvoliti Miloševićevom DB da dobije rukovodeće položaje i stvori bezbednosni kartel. U suprotnom, obaveštajne službe neće raditi u interesu građana i države. Da bi sve funkcionisalo kako treba, neophodno je da Generalni inspektorat MUP Srbije dobije svoju obaveštajnu službu koja kontrolisala sve"

Eto, ništa manje, Boža Prelević bi, pošto je “slučajno” on Generalni inspektor MUP Srbije, da dobije svoju obaveštajnu službu koja bi kontrolisala sve ostale, pa baš, kada se već fomira i taj KOS, mogao bi on da mu bude na čelu, da ne daj Bože ne dođe do "stvaranja Miloševićevog kartela". Kakav bezobrazluk, kakav basibozluk , kakva ostrašćenost, mržnja i osvetoljubivost koje sve zajedno zahtevaju kliničku opservaciju u nekoj od ustanova zatvorenog tipa. Sa kojim pravom taj čovek naziva kartelom ljude koji su godinama ginuli na Kosmetu a u interesu opstanka države Srbije i njenog naroda. Zbog toga što već pola decenije bezuspešno pokušavaju da nabede celokupnu i apsolutno sve pripadnike bivše DB za Ibarsku magistralu, Budvu, Stambolica i isčasen zglob Dalaj Lame u Parizu, u tom crnomagijskom zanosu koji nikako da prestane, zaboravio je Prelević da su u vreme tog "kartela" poginuli i Stojiljković, Bulatović, Todorović, Perošević i mnogi drugi pa nije bilo ni vanrednog stanja niti je utamničeno 12000 ljudi niti je neko njega i njegove političke istomišljenike svrstavao u kartele ili druge kriminalne organizacije. Nije bilo svega toga, jer je taj "kartel" znao da su ta ubistva , kao i ona za koja Prelević i njegovi istomišljenici tvrde da ih je naredio Milošević, učinio onaj mentalni sklop koji je naredio bombardovanje SRJ kao vrhunac depresije zbog izgubljenih svih specijalnih ratova koje su protiv nas vodili i isti mentalni sklop koji je instalirao vladu za čijeg je vladanja ubijen Đinđic. Izdajnik i izdajnici su bili dovoljno jasno ime koje karakterisalo tadašnje i sadašnje borce protiv srpskih nacionalnih interesa.

Nije slučajno Prelević izgovorio baš reč kartel. Nije se to njemu omaklo. Tu reč rado koristi i Miloš Vasić, Teofil Pančić, Sonja Liht, Biljana Kovačević, Nataša Kandić a iskoristio je i Legija na sudu ali u sasvim drugom pravcu dok je svedočio o drogi koju su Prelevićeva pučisticka sabraća našla legalno deponovanu u javnim trezorima javnih banaka a nisu je uništilii i ako su je se "gadili". Za vreme tog "kartela" nije bilo moguće da neki tipovi, obična fizička lica bez ikakvog pravnog osnova sa milionima evra na Sejšelima a bliski su DOS-ovskoj vladi, imaju svoje koferčiće za prisluškivanje a neki čak i cele organizacije za praćenje i prisluškivanje. U Srbiji zaista vlada prava konfuzija što se tiče rada obaveštajnih službi i uvođenje reda u toj oblasti ne samo da je dobrodošlo vec je i neophodno pred nastupajuću zajedničku ofanzivu ballista, mudžahedina, ustaša i hortijevaca na ovu državu ali ne na način i u stilu DPS-ovske države jednoumlja. Red u obaveštajnim strukturama bi dobrodošao i u cilju isterivanja i eliminisanja svih stranih agentura i njihovih domaćih saradnika, koje pod plaštom neovih i neonih organizacija prave našim neprijateljima infrastrukturu i njihova su prethodnica. To se neće i ne može nikako uraditi tako što će te sve svoje prethodnike proglasiti kriminalcima organizaovane u kartele.Nije lepo zbog svih onih života koji su položeni za Srbiju a ne za Miloševića ili bilo koju drugu partiju. Ako se Preleviću baš toliko pravi sopstvena obaveštajna služba nek je brate napravi, pošto je to od 5. oktobra vrlo lako, ali neka ne insistira da bude taj na čiji sto će se slivati sve moguće informacije jer je svojim izjavama, od kojih sam jednu citirao u ovom tekstu, sam sebe diskvalifikovao kao ličnost koja jedan dobar deo, i verovao on u to ili ne, većinski deo svog naroda istinski mrzi.