www.olivervulovic.com

Lepi Boris "nacifikuje" Srbiju

Boris Tadić nije zadovoljan što ima funkcije predsednika Republike, predsednika DS-a, predsednika nacionalnog saveta za odbranu, predsednika i ovoga i onoga. Boris Tadić pokušava svakog dana da se preko medija i događaja na kojima prisustvuje, pošto nam je tzv "otac nacije" još uvek živ, u Srbiji se samoproglasi i nacionalnim korteksom koji će nam po sopstvenom nahođenju a i dnevnopolitičkim potrebama apsolutno kontrolisati sve moždane aktivnosti.

Tako je Lepi vođa na Danima Nemačke u Srbiji, pre koncerta u Sava centru u organizaciji nemačke ambasade, slao poruku Evropi kao da je upravitelj neke mašine za pravljenje smese, a ne jedne ozbiljne države. Zašto tako mislim? Jeste nemački ambasador govorio o tome da se njegova država "suočila sa svojom prošlošću" i "zadobila poverenje sveta da ponovo ujedini svoje zemlje", ali Nemačka, oprostite molim Vas, je i imala izuzetnu groznu prošlost i imala je i ima sa čime da se suočava neprestano tokom svog postojanja, jer su kao država samo u dva Svetska rata učinili toliko zverstava na razno razne umobolno kreativne načine koje ljudski um i danas teško poima,.No,  opet, da li je srazmerno toliko strašna i prošlost zemlje kojoj je Tadić predsednik pa da on može u svom govoru da je gotovo izjednači sa prošlošću nekada krvožedne Nemačke iz Prvog svetskog rata i Nacističkog nemačkog monstruma iz Drugog svetskog rata.

Koje je to "berlinske zidove podigao na Balkanu“ i čija je bila "razorna politika nedemokratskog režima 90ih godina"? Da li je Srbija marširala možda na Berlin, Rim, Prag? Da nismo možda razvijali nuklearnu tehnologiju i isprobavali dalekometne balističke rakete? Imali kremaotorijume ? Da li je Milošević došao pučem na vlast ili je neprestano biran na izborima ? Da li u Srbiji nije bilo referenduma, višestranačkih izbora, preko 300 antirežimsklih medija? Da li je Srbija sama postavljala zidove, jedina imala predsednika i da li je samo on imao vojsku na teritoriji bivše SFRJ?

Tadić se opasno igra sa statusom svoje nacije kada  zbog političkog cilja koji je sada aktuelan - evropske integracije- on nas „nacifikuje“ samo radi osmeha jednog ambasadora na proslavi velike pobede njegove države, to jest "zemalja". Tadiću nije palo na pamet da u svom dodvoračkom govoru kaže da se i on nada da će Srbija takođe zadobiti poverenje u toj meri da će ubrzo moći ponovo da objedini "svoje zemlje", prvenstveno misleći na Kosmet i Republiku Srpsku.

Ne, njemu je bio cilj da u ime evrpskih integracija radi baš suprotno od onoga što je u tom govoru napadao te prvo baca akcenat na ulazak Srbije u EU sa sofisticaranim, ali vrlo postojanim "berlinskim zidom" koji je EU(čitaj 90 % Nemačka) sa Amerikom našem narodu podigla ka Kosmetu i Republici Srpskoj i da tamo kao sused čeka Kosmet i totalno majorizovanu Republiku Srpsku sa tendencijom nestajanja u okviru evropski našminkane bosanske džamahirije.

Gospodin korteks misli da je u od petoktobarskog puča njegova alhemija toliko dobro delovala da smo svi totalno zaboravili na kremtorijum Klečku, koncentracione logore, vađenje organa, kasetne bombe po pijacama, mostovima, porodilištima, neverovatnu propagandu koja je od nas napravila u jednom momentu državu zveri pa nas trenutna liberalizacija viza (ne i totalno oslobođanje istih) može toliko razveseliti i anestezirati da apsolutno prestanemo da oplakujemo svoje žrtve i otete zemlje i prestanemo da se dalje borimo.

Parče "Berlinskog zida" koje je Tadiću dao nemački ambasador je onaj kamičak koje su Nemci mudro godinama držali u džepu, po nekada ga tokom držanja samo malo promuvali po istom a onda u pravom trenutku izvadili i zavrljačili i pogodili pravo u metu, u Srbiju, te tako u datom trenutku rasturili SFRJ, naterali Evropu da na silu i brzinu prizna fašistički opijenu Hrvatsku i pomogne joj da ostvari sva tri sna o Srbima na svojoj teritoriji (ijedan od njih je spod 4 % Srba), svede Srbiju na teritoriju Beogradskog Pašaluka, propagandom i pokrštavanjem  joj poljulja Pravoslavne hrišćanske istorijske temelje, vojsku i slavnu prošlost.

Tadić je totalno nespreman, totalno politički ostrašćeno, neuko i nedostojan naroda kojeg predstavlja ne samo prisustvovao. već i učestvovao u ovoj nemačkoj igri a nama opet ,poput posle njegove "velike diplomatske pobede" u Generalnoj Skupštini OUN nakon koje su dan kasnije Kosmet priznale Crna Gora i Makedonija, ostavio čemer u duši posle slatkih reči u ime "evropskog" cilja kojima stremi njegova administracija. Nek o tome malo popriča sa koalicionim partnerom koji je učestvovao u podizanju "berlinskih zidova na zapadnom Balkanu strašnih 90-ih".

Hrvati, Muslimani i Šiptari su trenutno svoj posao završili, pa sa njima, dok Nemci drugačije ne odluče, i nema više šta da priča. Ostajemo mu samo mi, da nam kako mu zatreba, preko RTS-a i B92 u mozgovima kontroliše sve aktivnosti moždanih neuralnih veza.