www.olivervulovic.com

Mađarsko pitanje

Zločin protiv države i mira su najgori zločini u međunarodnom pravu koje važi za sve osim za srpske neprijatelje.

Na Kosmetu je počelo sa flašom u anusu starijeg Srbina, u Vojvodini sa bejzbol palicom u anusu mlađeg Srbina. Kako se nazire završetak situacije na Kosmetu, mađarski ekstremisti zaista imaju čemu da se nadaju.

Nanovo sinergija napada na Srbiju. Koga bi drugog isturili u prve redove u napadu na našu državu, nego neku od nacionalnih manjina. To im je uvek palilo. U ovom trenutku su najpogodniji ispali Mađari. Rumuni i muslimani iz Raške su već stali u red a od zapadnjaka, kao mađarskih tutora, ko bi se drugi pojavio na evropskoj sceni nego najgori Srbomrzac i naš najgori neprijatelj od Ante Pavelića do danas, Doris Pak.

Za tu ženu je moja malenkost tražila zatvor još pre godinu dana kada je u čoporu sa još desetak evropskog ološa kreirala i isturila deklaraciju protiv postojanja Republike Srpske a koja je i dan danas osnova delovanja njenog kolege po moralnom i krivičnom nekredibilitetu, Pedija Ešdauna.

Tu ženu je trebalo još tada najplastičnijim rečnikom denuncirati i narodu objasniti njenu pravu ulogu i namere prema Srbima na ovim prostorima. To su petooktobarci trebali da urade pre svake lustracije i kriznih štabova dok bi ih na Zapadu još i morao neko da čuje i posluša a u interesu održanja DOS-a na militantno osvojenoj vlasti i u interesu daljih mrcvarenja koja su nam već bili pripremili. Ako već hoćete pravne razloge ,pored političkih, taj stvor, Doris Pak, bori se protiv Dejtonskog sporazuma, širi rasnu i versku mržnju i što je nagore, ugrožava mir i bezbednost u Bosni i Hercegovini i Srbiji i Crnoj Gori a time posredno i u celom regionu.

Zločin protiv države i mira su najgori zločini u međunarodnom pravu koje važi za sve osim za srpske neprijatelje.

Postpetoktobarske vlade su mislile da će gornji scenario Zapad primenjivati prema Srbiji samo dok je Milošević na vlasti. U svom antimiloševićkom slepilu i bunilu nafilovanim zapadnjačkim novcem i privilegijama,uopšte nisu ni razmatrali mogućnost da to i nije scenario vezan za bilo koju određenu osobu na vlasti u Srbiji, već za Srbiju kao državu uopšte. Dosovcima je bila bitna samo gola vlast i u ime njihovog srebroljublja i praznoslovija nad nama nije prestao eksperiment sukcesivnog oduzimanja suvereniteta nad našim teritorijama., pošto prvobitni iz 1999. sa oduzimanjem svega odjedanputa nije uspeo. Bilo to Centru za modernu politiku i ostalim centrima za druge moderne antisrpske politike smešno ili ne, neprijatelji su ipak bili zaustavljeni u Merdarima i imali smo neke šanse da u budućnosti stvari vratimo u prvobitno stanje. Neka mi neko sada slobodno kaže ko još osim mučenog Rasima Ljajića gaji nade da će ovo briselsko-američko zlo stati.

Trijanon vaskrsava ali u povratnom smeru. Mađari bi sada sa zaleđem EU slatko da popune prazninu do broja 64, koliko ima fali do zamišljenog broja županija. U toj atmosferi se pripremaju i za nove izbore, u tom miljeu im se kreće i međustranačka polemika i ubeđivanje sopstvenog naroda i ostatka EU. Naravno da nisu udarili na Rumuniju gde ima dva miliona Mađara i na Slovačku gde ih je petsto hiljada a koje su kao i Mađarska članice EU, već su krenuli na Srbiju gde ih je trista hiljada i u kojoj za razliku od dve pomenute države mogu i da doktoriraju a da ne nauče ni reč srpskog jezika.

Ne moraju da se prave komparativne studije, dovoljno je da odete do Sente i pokušate da nešto u prodavnici potražite na srpskom i istu operaciju pokušate da uradite u prodavnicama u Transilvaniji ili delovima Slovačke gde žive Mađari. U Senti će te morati da se služite i gestikulacijama pošto vas prodavci neće razumeti, dok će te u ovim drugim državama dobiti odgovore na tečnom rumunskom i slovačkom jeziku. I nikom ništa, osim u Srbiji, gde Mađari imaju sve, i malo im je.

Po svoj prilici bi se u EU i domaćim nevladinim organizacijama, pošto sa obe strane antisrpsku histeriju predvode žene, dogodio kolektivni orgazam u talasima kada bi se u Srbiji opet rodila dva Arsenija Čarnojevića i kada bi jedan poveo narod sa severa Srbije ka jugu a drugi sa juga ka severu pa da se lepo sretnu negde oko Beograda i tu zatraže autonomiju u okviru jedinstvene EU, Partnerstva za mir, Evro-atlantskih integracija ili Paktova za Jugoistok i Balkan. Staćemo valjda svi na tom za nas predviđenom parčetu zemlje. Ako i ne stanemo imaju na Zapadu i rešenje za takvu nepredviđenu situaciju. Bombardovaće nas dok volumen ne bude odgovarajući.

Na Kosmetu je počelo sa flašom u anusu starijeg Srbina, u Vojvodini sa bejzbol palicom u anusu mlađeg Srbina. Kako se nazire završetak situacije na Kosmetu, mađarski ekstremisti zaista imaju čemu da se nadaju.

Neka se pripreme Rumuni, Vlasi, i muslimani. Bugari su za sada stali na domunđavanju. Mi smo i dalje, najviše svojom voljom i vlašću, u sopstvenoj državi na repu reda u traženju prava. I šta će nam za sada. Dobićemo šansu tek kada u Srbiji postanemo nacionalna manjina. Mislim da će se tada Doris Pak sa uživanjem zauzeti i za nas.