www.olivervulovic.com

Tačka na Srpstvo, tačka na srpsku državu

Velelepni bulevar prodaje Kosova kojim vlada Srbije sada uz pomoć EU i NATO činovnika i domaćih medija samouvereno korača i jaše, nije ništa drugo do običan uski ćorsokak ka pretvaranju jednog istorijskog naroda i države u amfornu bezimenu masu i niz kolonijalnih  teritorija.


Kako vlada Srbije deluje u skladu  one  nekadašnje „otporaške“ izvitoperene strategije  da je istina tačka u kojoj se ukrštaju laži, nacija sada zamišljeno i uplašeno može i sme da gleda samo u  vladinu briselsku tačku. Sistemom mafijaško spojenih medijskih sudova na koje dobrovoljno ili materijalnog radi se poslednjih dana kače i neki mediji iz tzv patriotske i rodoljubive svere, Srbi su svedeni na gledanje u tačku koju je huntističkim političkim delovanjem nametnula vlada Srbije, tačku u kojoj se ukrstilo mnogo njenih laži i u kojoj je nastala njena evropsko-atlantistička „istina“ –„istina“ zbog koje  po ubrzanom postupku i agresivno ruši Ustav, kriminilizuje veliki deo sopstvenog naroda na Kosovu i Metohiji, preti tom narodu, vaspostavlja jednoumlje, nedostojno se odnosi prema stavovima Crkve i aktivno ometa svaki pokušaj da se dođe do fer dogovora oko načina demokratskog izražavanja ukupne narodne volje o toj njenoj tački, tačke na srpsku državu, tačke na Srpstvo.

Sve govorne situacije i predsednik i prvi potpredsednik vlade koriste da nekada uvijeno a nekada i otvoreno prete da neće nikome dozvoliti da im stane na put primene Briselskog sporazuma, te pravne, istorijske i kulturološke poslednje iz niza nakaza od ugovora koji se nameću našem narodu i državi. Vlada konstantno održava psihološki pritisak na naciju i nelegalno uvećava svoju moć koja i de jure više nije u skladu sa izbornom voljom jer radi apsolutno suprotno od svega što je od političkih elemenata koji čine ovu vladu u predizbornom ciklusu rečeno i pismeno obećano. Posebno nije bilo ni reči o tome da će na teritorijama preživelih Srba na Kosovu i Metohiji biti bezuslovno i putem međunarodnog ugovora nametnuto primenjivanje „zakona i ustava „ kosovsko-metohijskih Šiptara. Shodno postupanju obrazovanog kriminalca, vladine pretnje nisu dostupne svim adresatima istovremeno već se se te pretnje upućuju određenim adresatima u određeno vreme te se tako strankama koje politički artikulišu zahteve Srba sa Kosova i Metohije i patriotskoj javnosti uoošte, pretnje  upućuju na jedan način i u posebnim situacijama a samim Srbima sa severa Kosova i Metohije na drugi način i svakodnevno. Srbi sa juga Kosova i Metohije su svoj položaj u odnosu na vladu Srbije bolno shvatili i  onog dana kada im je vladin portir zalupio vrata ispred nosa tokom pregovora sa  predstavnicima Srba sa severa.Kako se sve sveti EU -Datum približava, nismo daleko od momenta, kada će kao i svaki kriminalac bio obrazovan ili ne, a vlada Srbije je kršeći sopstveni ustav izašla iz svega legalnog i legitimnog i postala kriminalna grupacija, vlada krenuti da odjednom, sa istog mesta i svima preti i te pretnje i ostvaruje. Vlada Srbije je postala bolesnik svog poziva, poziva profesionalnog izdajnika te će sa punim ustima očuvanja javnog reda i poretka izgraditi neki kvaziinstitucionalni okvir preko kojeg će pokušati da se sve njene naredbe i zahtevi bezuslovno izvršavaju. Vlada Srbije je sada postala islednik i progonitelj svih koji misle suprotno od nje ne samo u odnosu na njenu ogoljenu briselsku veleizdaju već i na svaki njen budući politički akt i ona mora od naroda biti brzo,politički,pravno i beskrvno zaustavljena dok rezultati njenih poteza ne zabasaju u regiju kasnije pravno i praktično neotklonjivih šteta.

Gnusno i duboko nemoralno je zakletvama lagati da se dođe do vlasti a krajnji je kriminal tokom vršenja tako dobijene vlasti predati u ruke najgoreg neprijatelja iste one kojima ste se prethodno zakleli.

Zato je ova vlada Srbije, pre nego što je narod istorijski smesti odmah do Tadićevih i Đilasovih pulena,  i zaslužila da se njome bavi i Crkva i ako Crkva prethodno „nije izašla na izbore“. Ova vlada je svojim antinarodnim, briselskim izborom, izgubila pravo na bilo kakve izbore.

www.vidovdan.org , www.fakti.org. www.vaseljenska.com