www.olivervulovic.com

Ми Срби као да смо у предворју мирнодопске етничке смрти

А НАЦИОНАЛНО СТАЊЕ СТВАРИ НЕ БРИНЕ МНОГО НИ АРХИПАСТИРЕ У МАНТИЈАМА НИ ОНЕ У АРМАНИЈИМА

Opširnije...
Име на свим салветама PDF Štampa El. pošta
Napisao Oliver Vulovic   
utorak, 24 februar 2015 10:29

Пар дана пред "свадбу века", тада још увек млада грофица Спенсер се у салону свог родитељског дома поверавала рођацима ."Он ме не жели. Он воли и увек ће волети Камилу. Није ми јасно зашто ово ради ? Не могу ја ово." Рођаци су је запрепашћено посматрали али готово у глас, тихо и ледено рекли: "Мораш. Твоје име је већ на свим салветама".

Завршило се тако да су на крају Виндзори на принцезу Дајану слали сабље, кугу и звериње док није скончала у мукама. Свака на силу искреирана бљештавост под огртачем крије тмину која огртач не може на себи дуго да трпи  и тежи да по својим  узансама стигне до разрешења и избије на површину.

Није се дуго чекало ни до разрешења енигме "пуч" у Македонији.

Три догађаја у само неколико дана, заједничка седница  влада Србије и Македоније у Скопљу, изнебухни састанак Вучић - Орбан у Суботици и на крају велико финале у виду претходно дуго најављиване Путинове посете Орбану је јасно показало да су путем афере "пуч" Американаци и Енглези покушали да оборе власт у Скопљу која је рада да сада са од ЕУ отпадничком Грчком и у ЕУ никада добродошлом Србијом направи коалицију у циљу једног вида јужнотоковања Турског тока.

Поред овог, постао је јасан и циљ још једног процеса који се ових дана различитим интезитетима одвијао на нашим просторима а колоквијално смо га називали "егзодус Албанаца".

Крајем децембра и током јануара месеца на подручју Подујева и Приштине а у организацији Американаца је извршена велика размена свеже одштампаних долара за евре а који су после од стране Американаца распоређивани одређеним Албанцима из ШИКа, као истуреним вођама пројекта "масовни азил" а на име куповине покретне и непокретне имовине од будућих "азиланата" или давања "позајмица" целокупним породицама које су подстрекаване да масовно напуштају Космет и то преко Србије а без задржавања у Србији (да се Бриселски споразум не уруши), али са веома јасним упутством да се до крајњег циља, Немачке и Аустрије, у међувремену задрже колико је год могуће дуже у Мађарској, па да чак и у њој затраже азил.

Американци су путем операције "масовни азил" или ти "егзодус" а уз паралелан  притисак на Немачку и Аустрију да своје законодавство хитно промене у том смислу што ће се економски азиланти по сили новог закона аутоматски прво враћати у"граничну државу доласка" а не у почетну како је то да сада закон предвиђао. хтели да Орбану, поред претходних акција у виду покушаја организовања антивладиних "мајданског типа" демонстрација, давањем специјалних додатних грантова антируским организацијама,овога пута  приреде и "азилантску" кризу у циљу дестабилизације економске ситуације у држави и оборе га са власти.

Како Орбан до сада тако и Груевски одмах по сазнању Американаца и Енглеза да је "поданички тонус" његове владе опао није морао дуго да чека на њихову реакцију. Слава Богу и добрим људима операција "пуч" је у зачетку искомпромитована и изведена на чистац и једино се још не зна да ли ће Американци успети Зајева / шеф опозиционог СДСМа/ да одбране од затвора због покушаја уцењивања власти прислушкиваним разговорима и која је по вашингтонском сценарију прво морала да пристане на техничку коалицију са СДСМом а онда и да на превремним изборима "демократски" буде уклоњена.

Не љубим ни господина Груевског нити његову партију која је у тамници држала и приде наставила да клевеће Архиепископа Јована, толерисала континуиране антисрпске испаде, чинила све што јој је у моћи да минира могућност договора СПЦ са расколничком МПЦ, српска војничка гробља и споменике препустила вољи временских прилика и неприлика, гајила култ тзв "српског окупаторског присуства у Македонији" али се мора признати да је и такав, какав јесте, Груевски са тачке интереса енергетске сигурности Србије бољи него свежији амерички плаћеник Зајев.

Груевског ускоро очекује вруће пролеће у западном делу Земље па и самом Скопљу са албанским терористима јер Американци још увек веома тешко уче да губе али ће те исте Американце и Енглезе на Космету "затећи" грађански рат између завађених кланова а који они последњих месеци очајнички покушавају на сваки могући начин да спрече.

Американцима такође веома тешко пада и чињеница да се глас све популарнијег и све поштованијег врхунског исламског теолога, др Имрана Хосеинија, који својим редовним и упорним беседама бескомпромисно ракринкава англосаксонске покушаје да злоупотребом муслимана у свету униште православну и друге непослушне цивилизације сада алтернативним путевима јасно чује и на Космету и у западној Македонији и тако, за сада само у одређеним групама становништва, доводи до преиспитивања жеље, воље и потребе да се по сваку цену зарати са православнима само да по западњачкој стратегији поред њих никако не  прође руски гас а који и када би се остварила њихова замишљена "Природна Албанија" ни њој не би био на одмет својим постојањем.

Будући рат албанских терориста против Македонаца и Срба неће више имати онакву подршку у албанском становништву какву је имао рецимо до 2001. године. Разорност економске кризе, глобално слабљење англосаксонске моћи, нескривена охолост и расизам Европљана који је у случају Албанаца само тренутно интересно  замаскиран у односу на веома видљиви расизам према Словенима учиниће да ни албанске сабље, куга и звериње које буду слали на словенски живаљ неће бити мање оштре, мање заразније и мање крволочније али ће бити знатно малобројније и са не толиким бројем јатака на какав су до сада били навикнути осим ако се у сукоб са својом инфраструктуром не уључи и Исламска држава а што ће онда значити, како популарни вођа шиитског Хезболаха, Хасан Насралах зна да каже - Запад негује дистанцу од мирољубивих исламских верника али је строго поставља и чврсто држи према нашим наоружаним сунитским фанатицима које је сам одгајио - .

Европа би била приморана да у том случају албанске терористе, без обзира на диктат из Вашингтона и Лондона, остави на милост и немилост словенском оружју.

Утиштена "бљештавост" свечане седнице тзв косовског парламента поводом годишњице "независности" је говорила сама за себе.

Имена независног Косова, Илириде и Природне Албаније нису већ нестала са салвета у Лондону и Вашингтону , још су тамо али  исфлекана и умрљана, док ће на оним у Берлину и Паризу силом прилика избледети до нестанка.

 

http://fakti.org/srpski-duh/kosovo-ilirida-i-prirodna-albanija-jos-su-na-salvetama-u-vasingtonu-i-londonu-ali

http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=58860:2015-02-18-17-58-45&catid=38:aktuelno&Itemid=59

http://www.standard.rs/politika/31144-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0,-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE,-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%92%D0%B5%D1%9A%D0%B0-%D1%83-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%9B%D0%B5%D0%BC-%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83-%D0%B4%D0%BE-%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B3-%D0%B2%D0%B8%D1%92%D0%B5%D1%9A%D0%B0

http://evroazija.info/oliver-vulovi-dokle-su-stigli-americhki-planovi-da-zapale-novu-trasu-turskog-juzhnog-toka/

http://stanjestvari.com/2015/02/19/%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%80-%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D1%80%D0%B1/

http://srbin.info/2015/02/19/do-sledeceg-rata-kosovo-ilirida-i-belika-albanija-jos-su-na/

http://www.srpskadijaspora.rs/oliver-vulovic/

Poslednje ažurirano sreda, 25 februar 2015 12:12