www.olivervulovic.com

Za brata koji na mir zvaše

Milatovićeva glava, a Bogme i duša, samo je posrednik, katalizator i lakmus preko koga se novohabsburzi treniraju za buduće drange nah Serbien u Austriji kada već nemaju onu stvar da isti izvedu direktno na Srbiju!

Kako prepasti jedan narod u svojoj državi, koji bi po svim međunarodnim merilima odavno već trebao da ima status nacionalne manjine i kojem osim mrvica kroz Zakon o školstvu ne daš ni da otvori svoju regularnu radio ili tv stanicu, nego tako što ćeš na najgnusniji i najbezobrazniji način, lišen svakog elementarnog stila i forme jedne ozbiljne države, preko instruisanog pravosuđa napasti njegovog najjačeg tribuna, Petra Milatovića. Milatović, osim što se usuđuje da godinama uređuje najčitanije internetske novine Srbalja izvan Srbije, Srpske i Crne Gore, imao je i nameru da sunarodnicima otvori vrata kroz koja će za razliku od njegovih decenijskih muka u borbi za interese svog naroda, borbe zbog koje je i porodično postradao, proći neki novi hrabri austrijski Srbi, koji nikako da se pojave iz svoje šilingovskoevroastične apatije da pomognu i tako pored novina zaživi i TV Istina i radio Istina. Ne, nema ih. Nemaju želju, volju, hrabrost a jedino prosto bilo onima needukovanima.

Lako je biti među demonstrantima kada na bini imaš onoga čija će glava biti ucenjena za sve iz gomile. Lako je biti deo incidenta kada će za tebe drugi biti proglašen za austrijskog državnog neprijatelja broj jedan!

Austrija je jedna od zagovornica tzv Tribunala u Hagu, a ostala je nema i ne malkice zlurada kada isti sud otpusti na slobodu najvećeg zločinca od privremenog poraza Trećeg Rajha - Ramuša Haradinaja, a gromoglasno juriša na Milatovića antiterorističkim sudom, kao da je Milatović pobio hiljade Haradinajevih samišljenika a Boga mi u Austriji sklonjenih i veliki broj saboraca. Ispade Austrija teritorija na kojoj se nalazi i Radonjićko jezero ali za Šiptare, Klečka ali opet za Šiptare, Junik i Mališevo ali opet za Šiptare, ispadoše demonstracije na Heldenplacu brdo sakupljenih srbokoljača koji su geometarskim kočićima pravili grobne parcele i za Austriju i njene dobro udomljene Šiptare. Do sada mi je bilo jasno šta Gospod radi kada hoće nekog da sredi, prvo mu napadne pamet, pa sam zbunjen nije li On sada odlučio da se preko Milatovićeve žrtve istim načinom ostrvi ovoga puta i na jednu kompletnu državu - Austriju uzevši joj pamet i smestvši je u sitno i bledo kucane redove bulevarskih i drugih tabloidnih crnopisanija za koje su internetske novine Istina aristokratski nedostižni nivo.

Antiterorističkim sudom se gađa u centar srpske misli, u srpski kulturni centar u Austriji, u mesto gde se na miran način, pisanom rečju borilo protiv istinskog terorizma, šiptarskog terorizma od kojeg Austrijanci neće moći da uteknu već po prvom ozbiljnijiem zovu Al Kaide .

Zar se nastavljačima politike - Srbi se moraju baciti na kolena- ne zadovoljavaju iživljavanjem nad delovima porodica austrijskih Srba koji prvo moraju da odrobijaju konclogorski sistem ispred njihove beogradske ambasade ne bi li im na kratko bilo dopušteno da vide svoje najbliže, nego su krenuli da šikaniraju i svoje domaće Srbe, ako su ih ikada za domaće uopšte mogli i prihvatiti pa sada preko Milatovićeve glave kidišu ne bi li načeli kompletan srpski korpus u Austriji i ućutkali ga za duži period. Milatovićeva glava a Bogme i duša je samo posrednik, katalizator i lakmus preko koga se novohabsburzi treniraju za buduće drange nah Serbien u Austriji kada već nemaju onu stvar da isti izvedu direktno na Srbiju.

Milatovićevo - Mir braćo - nije bio samo poziv i priziv svojoj pravoslavnoj braći na koje sui bečki šiptarski teroristi bacali sve osim granata da ostanu mirni i prisebni. On je svojim urlikom u kojem se zdesi sav njegov bol i nemoć zbog jada njegovog naroda pokušao zbratimiti sa svima tog dana. i sa svojom pravoslavnom braćom ali i sa braćom u čijoj se domovini gandijevski decenijama bori za otadžbinu i srpska otačestva. Zato mu je i moj savet kao najnovijem najpoznatijem - srpskom teroristi- , pred ekselencijama austrijskog antiterorističkog suda i dokonih satrapa iz državnog tužilaštva istim rečima i brani - Mir braćo!

Pa nek sude ako suditi budu mogli ne bojeći se Onog suda , koji je i njima i nama isti ali ne i onima koji su nasrtali na srpske demonstrante a koje za braću više priznaju.