www.olivervulovic.com

Srpske knezove i dalje seku

NOVA SEČA KNEZOVA

Ako neko nije shvatao šta je značio atinski Tadićev zagrljaj Dačića, posle objave hapšenja jednog od nahrabrijih i najlucidnijih vođa srpskog pokreta otpora u 20-om veku od strane briselskih kvinslinga u Beogradu (koje je u saradnji sa stranim okupatorskim tajnim službama obavljeno još u petak 18.jula) dr Radovana Karadžića, od sinoć je počeo da shvata sve. Tamničenjem Karadžića sada smo se i definitvno prebrojili.

 

ZACEMENTIRALI SU GROBOVE

Sada se tačno zna ko su oni, ko smo mi, gde se nalaze oni, na kojima smo pozicijama mi. Uspeli su. Zacementirali su postojanje dve Srbije. Zacementirali su grobove poginulih ratnika koji su živote ugradili u stvaranje Republike Srpskea čije su postojanje Tadić i nekadašnji suvlasnik 'Ruskog cara' i sadašnji apsolutni vlasnik Socijalističke partije Srbije, Dačić, ovom bestidnošću doveli u pitanje.

Sigurnom presudom za genocid protiv Radovana Karadžića, sigurnošću na osnovu sigurnosti kojom smo znali da će Orić, Haradinaj, Tuđman, Izetbegović, Ganić, Čengić i da ih ne na brajamo biti oslobođeni, ili uopšte neprocesuirani, za bilo kakvu krivicu posle svakakavih krvolovština nad Srbima, tzv Međunarodna zajednica će sarajevskim i šiptarskim islamofašistima podupreti njihovo neprestano ponavljanje teorije o Republici Srpskoj kao genocidnoj tvorevini, što će dovesti, ili do njenog ukidanja, ili novog rata. O nastavku razvijanja teorija o srpskom narodu u celini kao genocidnom i da ne govorim.

 

VELEIZDAJNIČKA STRANKA

Na osnovu svega, poturice od Andrićevog venca do Nemanjine moraju znati da je njihova odgovornost za buduća stradanja našeg naroda i za njegove nove egzoduse potpuna i neoboriva. Dosadašnji akti izdaja od strane svih dosadašnjih vlada pod vođstvom Demokratske stranke, hapšenje Karadžića ih je proizvelo i de jure u veleizdajničku stranku koju pod hitno po njihovom uklanjanju sa vlasti na ovaj ili onaj način (pozivam se na peoktobarska iskustva), treba staviti van zakona, zabraniti joj delovanje, a njene članove podvrgnuti luStraciji i ponovnoj srbizaciji (važi za članove koji se predstavljaju kao Srbi). Ako su ovakvo mišljenje za Socijalističku partiju imali pravo da slobodno iznose i dalje iznose Čankovi Treće prizrensko-vojvođanski Ligaši, onda Bogme i ja imam pravo da izložim svoje stavove u ovoj demokraturi neostvarenih sportista, muževa na popravnom ispitu i političara sa sopstvenim kafanama i provincijskim despotima koji misle da sa zoo i akva parkovima mogu pokriti kosmički ogromno štetočinstvo protiv sopstvenog naroda. Njihova pomirenja koja su trebala da prethode opštem pomirenju u Srbiji su jednako ostvarljiva koliko je bila ostvarljiva između Pinočea i njegovih oponenata, ili svojevremeno Hitlera i Jevreja.

15.novembra 1944 godine, Hitlerova avijacija je bombardovala grad Konventri. Izginuo je nepodnošljiv broj civila. Prethodno su saveznici provalili šifre mašine zvana Enigma i znali su kada, čak i tačno vreme, sledi krvav napad na engleski grad, ali da ne bi neprijatelju stavili do znanja da su otkrili njihov način komunikacije, žrtvovali su ceo jedan grad svesno i to su opravdali višim ciljem, dobijanjem rata u celini protiv Hitlera. Nasuprot tome, srpski narod koji je dvadeset godina izložen neprekidnoim oružanim, ekonomskim i političkim napadima, u poslednjih osam godina neprestano kukumavče u interesu očuvanja mrvica hedonizma koje su nam neprijatelji dopustili sa serijom lažnih obećanja u cilju dodeljivanja novih benefita. Srbi su odavno, od pada RSK, sopstvenim izbornim odlukama sebe premestili u rang kukavičkih i ropsko nastrojenih naroda, i kao omađijani smo prihvatili nametnuto mišljenje ćaperovske kuhinje da smo postali taoci dva čoveka za kojima tragaju naši ratni i posleratni neprijatelji, i ako nikome nije pretilo nikakvo igibljenije poput stvarnih žrtvovanih mučenika iz Konvertrija.

Kao dodatak celoj agoniji imali smo i dalje imao situaciju u kojoj domaće izdajničke uštve, koristeći sve invalidnosti demokratije, poput Hitlerove nacističke partije 1933-te, neprekidnom šejmovsoko-gebelsovskom propagandom ovom kukavičkom narodu uvlače u gene još na dublje podaništvo i apsolutnu odsutnost saučestvovanja za muke naših sunarodnika na Kosmetu, Crnoj Gori,Hrvatskoj kao i strah od birokratskih poteškoća od strane Brisela, a radi hedonizmu u svakodnevnom životu. Prepadnuta jedna Srbija nije svesna toga da bi neprilike koje nam neprijatelji neprestano prave, pravili i dalje pa makar mi sutra priznali Kosmet kao "državu" i javno se izvinili što uopšte kao narod postojimo.

 

SOTONA VOLI PLAČ

Od ove dve Srbije, od kojih jedna nije ponela balone na trgove ali se ipak neskriveno raduje poslednjem iz niza samoponiižavanja sopstvenog naroda, i one koja plače i neskriveno tuguje, šaljem poruku onoj koja plače i tuguje. Sotona voli plač, Sotona voli tugu. Uz Hrista se braćo i sestre više zbijmo, jer će nas On tako, jer i među nama tužnim i plačljivim zbog poslednjih dela dahija iz našeg naroda ima netrpeljivosti, više zbližiti i učiniti nanovo radosnim i pobediocima. I Gospod ima tomahavk, ali će njegov više boleti od onih koji su na nas leteli, kada istinski naiđe pravi čas.