www.olivervulovic.com

Kameno doba

Iznervirani proalbanski lobista zvučnog anglo imena a nemačkog porekla je nedavno u holu američkog Kongresa na usmeni izveštaj svog sekretara o toku poslednjih rundi tzv pregovora o statusu Kosmeta rezignirano konstatovao - da su i Fišer i Klark bili u pravu i da smo se neopisivo prevarili što nismo ni jednu od do sada bezbroj prilika iskoristili te Srbe vratili u kameno doba. I ako je Fišer u svojim memoarima uspešno izbegao da spomene svoja dva komentara po kojim su ga Srbi upamtili, prvi gore navedeni o kamenom dobu i drugi o tome - kako Srbe konačno treba jednom baciti na kolena - ispostavilo se da će ga na njih uvek rado podsetiti njegovi nekadašnji i sadašnji saborci, a po intezitetu neprijateljstva prema Srbima apsolutni i zauvek verni istomišljenici.

Dvanaest hiljada do zuba naoružanih terorista u podujevskom ataru sa još tri puta tolikom rezervom i u ljudstvu i u naoružanju, spremno je da priskoči u pomoć pravoj armiji od trideset hiljada albanskih pripadnika tzv KZK i po potrebi Armiji Republike Albanije u najnovijem drang nach ortodox teritorije a za šta se signal nestrpljivo čeka od gore pomenutog germano-amerikanca i Fišerovih političkih naslednika.

Cilj najnovijeg ratnog pohoda modernih varvara se nije promenio - od pravoslavnog prisustva na teritorijama koje žele da stave pod potpunu kontrolu mogu da ostanu samo po neki kameni ostaci. U trećem milenijumu postojanja Hrišćanstva i drugom bitisanja istog na ovim prostorima, po neki komad slučajno zaostalog nagorelog kamenog ostatka hramova i kuća će biti interesantni nekim futurističkim arhelozima ako ih ovi "novoiliri" ikada i puste da negde i kopuckaju po Kosmetu. Izuzetak će možda napraviti ako lokacija za kopanje bude proglašena za neku džejmišejevsko-vokerovsku masovnu grobnicu sa sto hiljada umorenih nenaoružanih i ničim izazivanih pitomih Balista.

Rasel kaže da ga nerviraju Srbi koji tvrde da se stvara druga albanska država na Balkanu i kaže - pa šta! Zar ne postoje i dve čiste nemačke države i još par država sa visokim nemačkim uticajem i prisustvom?- Hm! Zašto li je Rasel onda protestujući galamio dok su u jednom momentu postojale tri srpske države RSK, Srpska i SRJ? Taj evropski "nepristrasni" ološ je opet odabran za izvestioca Saveta Evrope nad kojim smo predsedavali 6 meseci i za to dobili - najviše moguće ocene. Ne čude visoke ocene Evropljana antisrba kada predsedavajuća zemlja Srbija nije ništa konkretno i učinkovito učinila da amortizuje i marginalizuje ćoveka koji iskreno želi apsolutno rasturanje srpskog naroda na atome.

Doris Pak, Kacin i Rasel su zametnuti u istoj političkoj jajnoj ćeliji briselske politićke maligne materice i već me sa intelektualno fino opisanog izraza vredjanja inteligencije dovode u fazu politički agresivno nastrojenog čoveka koji takve tipove neopisivo želi da vidi sa bukagijama na nogama kao i totalni vojni i politički poraz EU i NATO pakta na svim poljima gde su se ti čudovišni organizmi i organizacije silom svog oružja, beščašća i siledžijske tradicije baštinjene iz Izabelinih, Franjinih i Hitlerovih pohoda i genocidnih osvajanja teritorija sadašnjih SAD i Australije trenutno instalirali.

Da se odmah razumemo moje dame i gospodo koje mučim ovim redovima, moja nervoza nije izazvana samo oktobarskim ekspresnim importovanim defetizmom jer on nije bazis sadašnjeg srpskog očajnog položaja već samo jedna od njegovih epizoda. Moja nacionalistička nervoza je izazvana slikama u glavi novih srpskih zbegova, leševa u raspadajućem stanju pored kojekakvih baruština i nedospaljenim srpskim kostima u špiljama širom bivše SFRJ.

Dokle bre više ? Hoću da ode Ponoš i dođe pravi srpski general na čelo vojske koja će pokazati zube. Hoću da ode Tadić i dođe neko ko će ovakvoj pokvarenoj, smrdljivoj kušnerevskoj EU reći na svih dvadesetisedam zvaničnih jezika zbogom i ovlastiti Armiju Ruske Federacije da postavi baze sa najsofisticiranijim naoružanjem na teritoriji Srbije. Na kraju cele priče hoću da ode Koštunica i nakon njega dođe neko još ljigaviji koji će posle svih prethodno odrađenih poteza reći onim kriminalcima belih kragni u Briselu - e sada možemo opet da pregovaramo! I pegovaraće oni, neka unapred ne grakću američke GO a srpske NGO koje su Srbima bliske koliko i NLO.

Hoću da se autoindustrija da Kinezima, internet i ostale komunikacije Indijcima, Rafinerije i avio promet Rusima, naprave alternativni izvori energije pa makar i sa nuklearnim elektranama uz pomoć beloruskih naučnika, putna infrastruktura izgradi venecuelanskim naftnim novcem. Hoću slobodu za moj narod, hoću istinsku nezavisnost moje države i Republike Srpske kao čoveka dostojan položaj mojih sunarodnika u Hrvatskoj i Crnoj Gori, hoću mirno na liturgiju u Dečane i bez neprijateljskih carinika sa druge strane Drine. Hoću poštovanje prema mom narodu i neizostavni i momentalni prestanak svih političko-vojnih operacija neprijatelja u vidu prefidnog rada na duže staze u cilju stavljanja mog istorijski starog, državotvornog naroda u položaj koji sada imaju Palestinci, Romi, Kurdi i Eskimi. Ako nam je kameno doba zaista sudbina, onda neka nam ga ološi pokušaju ostvariti na najbolniji mogući način kojim im možemo priuštiti.