www.olivervulovic.com

Oslobodite "jatake"

Oliver Vulović Beograd
Vlada Republike Srbije
Predsedniku Vlade
Telegram i email upućen 22.juna 2006. godine

Gospodine Koštunica

Ako ste već zaoštrili retoriku prema EU, a što se nadam da radite jer ste se konačno otreznili i uvideli koliko je po srpske državne i nacionalne interese štetna slugeranjska politika prema briselskim barakudama, onda je i red da takve poteze potkrepite i time što će te ODMAH i BEZUSLOVNO na slobodu pustiti sva lica i porodice koje je Vaša tajna policija utamničila pod optužbom da su jataci generala Ratka Mladića. Kada ste već u prošlosti imali toliko spremnosti i dobre volje i da tzv međunarodnoj zajednici izađete u susret i na slobodu pustite pravosnažno osuđene Fljopru Brovinu, Aljbina Kurtija i druge šiptarske teroriste, onda učinite sada napor i pokažite malo dobre volje i državne milosti i prema svojim sunarodnicima koje nevine držite u zarobljeništvu, sakrivene od očiju i spasa široke javnosti, poput nekadašnjih latinoameričkih hunti u podrumima crkvi, komunističkih diktatora po ostrvima i sadašnje briselsko-američke koalicije u bazi Gvantamo. U zatvoru držite ljude kojima su roditelje tokom oslobodilačkog rata u BiH muslimani i Ustaše poklali familije a čiji se preživeli delovi familije spremaju na samospaljivanje ispred Vašeg kabineta u znak očajničkog protesta i zbog neustavnog i nezakonitog tamničenja njihovih najbližih.

Ukoliko to ne učinite u što kraćem roku, biće to još jedan iz niza dokaza da ste bili i predsednik SRJ i srpski premijer zbog Vaših ličnih vlastoljubivih i srebroljubivih interesa a ne iz interesa da služite Vašem narodu najbolje što umete, kako ste 05.oktobra 2000-e poručili iz ponovo paljenog RTS-a, predvodeći tada ljude koji danas čine vrh organizovanog kriminala u Srbiji.

Šta god radili i činili tokom dodvoravanja tzv Evropi ne možete nas sve pohapsiti i ceo narod proglasiti za jatake. Ako ste već nesposobni da bilo šta dobro učinite za naše građane na Kosmetu onda vas molim, nemojte više ništa činiti što će nas narod u Centralnoj Srbiji čini građanima drugog reda u odnosu na već pomenutu Fljoru Brovinu i Aljbina Kurtija, koji su Vašu milost kao predsednika zaslužili dok cele srpske porodice čame u bačvanskoj oslonjeni samo na Božiju milost, koje ste se Vi izgleda odlučili da se odreknete.

- Ovaj dopis upućujem i kao apel ispod kojeg očekujem potpise svih ljudi dobre volje. oslobodimo svoje sunarodnike dalje patnje -